Hotelindretning med kunst

Hotelindretning med kunst

Indretning af hoteller med kunst tilføjer unik æstetisk værdi og forbedrer gæsteoplevelsen. Jeg er med min kunst kendt for mine abstrakte malerier og vægmalerier, der bringer naturens skønhed og biologiske temaer ind i moderne interiører.

Indretning af hotelreception

Hotellets reception er det førstehåndsindtryk gæsterne får, når de træder ind på hotellet. Her er det oplagt at indrette med original kunst i form af malerier eller vægmaleri, der er skabt unikt til rummet.

Et hotel, der er udsmykket med originale kunstværker, skiller sig ud fra konkurrenterne. Gæster vil huske et hotel, der tilbyder en unik visuel oplevelse. Min kunst med dens flydende former og naturlige farvepalette, kan skabe et roligt miljø, der trækker naturen indenfor. 

Min kunst har en beroligende effekt og kan forbedre den overordnede oplevelse for hotelgæster. Mine værker, der afspejler naturens balance, kan skabe en følelse af ro og velvære, der er vigtig, når man træder ind i hotellobbyen  for følelsen af afslapning og komfort

Indretning af restaurant på hotel

Kunst i restauranten på hotellet kan være med til at skabe en unik stemning. Med vægmalerier bliver indretningen let og poetisk. Det er også muligt at kombinere maleri og vægmaleri. 

Indretning af hotelværelser

Ved indretning af hotelværelser, vælges der ofte en billigere løsning. Her kan tryk af kunst på akustikplader være et godt valg, da det både dæmper akustikken og forbedrer miljøet på værelset, samtidig med, at man får smuk kunst på væggen. Se mere om kunst på akustikplader

akustikplade hotelværelse