Dansk | English  

KUNST I VIRKSOMHEDEN

TRÆNGER DIN VIRKSOMHED TIL KUNST PÅ VÆGGENE?

Jeg sælger moderne kunst til virksomheder, restauranter, offentlige institutioner,  klinikker mm. Det kan være I står og skal bruge et enkelt maleri til jeres reception eller et mødelokale. Måske trænger hele mødelokalet til en opgradering, eller I ønsker at få en gennemført kunstnerisk stil i virksomheden, hvor både kunst og indretning har en gennemført rød tråd, som understøtter jeres virksomheds brand.

I er selvfølgelig velkommen til at kikke i min kunstshop og se hvilke malerier jeg har til salg lige nu. Jeg kan også male et maleri, der er skabt til der hvor den skal hænge. Jeg kommer gerne med et oplæg på muligheder og kommer med kreative forslag til indretningen, og I vil altid være med til at beslutte placering, farver og udtryk. Når et maleri hænger i en virksomhed, skal det fungere i forhold til det rum det hænger i, rummets funktion og virksomhedens brand. Vi vi altid være i tæt dialog uanset opgavens omfang. 

Jeg kan være med inde over de helt store indretningsprojekter. Jeg har indrettet flere virksomheder med kunst, hvor kunsten har skulle spille sammen med  fx Paustian møbler. Når den moderne kunst spiller sammen med møblerne, giver det et flot samspil, som både kan blive klassisk, men også mere modigt og moderne ,alt efter virksomhedens ønsker. Paustian står for noget af det ypperste indenfor dansk og international design.

I kan selvfølgelig også vælge at beholde eksisterende møbler eller selv finde en leverandør, så vil jeg tilpasse kunsten til jeres ønsker og behov.

 

HVORFOR VÆLGE MIN KUNST TIL JERES VIRKSOMHED?

 

 • Jeg er professionel kunstner med 14 års erfaring både i Danmark og internationalt. Jeg har udført mange opgaver i virksomheder gennem årene. 
 • Min kunst har et nordisk udtryk, der passer til den moderne virksomhed.
 • Min kunst appelerer internationalt. Den den er som udgangspunkt abstrakt og indeholder ingen kulturelt stødende elementer.
 • Jeg er uddannet i Cand Merc i Design -og Communication management og har stor viden og erfaring med at arbejde med branding og visuel kommunikation
 • Jeg har interesse for indretning. Jeg ser rummet og virksomheden overordnet og hjælper gerne med kunstnerisk og indretningsmæssig rådgivning.
 • Jeg maler både på lærred, direkte på væggen og på møbler or at give indretningen et overraskende tvist. 
 • Jeg kan være med til at indrette et rum som en total-installation
 • Jeg interesserer mig for indretning og ser både til kunstens visuelle udtryk i rummet og signal i forhold til rummets funktion og virksomhedens værdier.
 • Ved større kunstprojekter udarbejder jeg altid en udførlig projektbeskrivelse med budget og et summery til direktionen.
 • Jeg overholder aftalte tidsrammer. 
 • Jeg samarbejder med Paustian Møbler, og kan i samarbejde med deres indretningsarkitekter udføre totalløsninger.

 

 

CASES

 

INDRETNING MED KUNST I BANKINVEST

Kunstprojekt i BankInvest. Stor udsmykningsopgave, hvor der skulle være en rød tråd i kunsten, men hvor hvert mødelokale skulle have sit eget særlige udtryk. Receptionen, 6 mødelokaler, bestyrelseslokale, kantine, loungeområde og gangområde blev udsmykket med malerier kombineret med vægmaleri. Der skulle tænkes ud af boksen, og udtrykket måtte gerne rumme overraskelser, samtidig med, at stilen skulle være æstetisk og appellere bredt internationalt. 

 

Kunst i virksomheden BankInvest reception maleri      Kunst i virksomheden BankInvest maleri mødelokale
Kunst i virksomheden BankInvest mødelokale blåt maleri      Kunst i virksomheden BankInvest grønt maleri  
 Kunst i Virksomheden BankInvest mødelokale runde malerier     Kunst i virksomheden BankInvest Maleri kantine
Kunst i virksomheden BankInvest kunstner Rikke Darling      Kunst i virksimheden BankInvest maleri bestyrelseslokale
Kunst i virksomheden BankInvest mødelokale maleri      Kunst i virksomheden BankInvest mødelokale maleri

 

 

  

INDRETNING MED KUNST I GLAXOSMITHKLINE

Tre storrumskontorer i GlaxoSmith Kline skulle indrettes med kunst. I hvert storrumskontor, skulle malerierne tilpasses de emner, som der arbejdes med. Det ene kontor fik fx temaet "Respiration". 

Disse temaer passede perfekt til min kunstneriske stil, der jeg her aktivt kunne arbejde med mine mikrobiologiske former, og skabe spændene historier ud fra biologien. 

Kunst i virksomheden GlaxoSmithKline malerier storrumskontor      Kunst i virksomheden GlaxoSmithKline maleri storrumskontor

Kunst i virksomheden GlaxoSmithKline malerier storrumskontor      Kunst i virksomheden GlaxoSmithKline storrumskontor maleri

Kunst i virksomheden GlaxoSmithKline malerier storrumskontor      

  

 

INDRETNING MED KUNST PÅ RIGSHOSPITALET

PSYKIATRISK CENTER AFDELING 0

Maleri og vægmaleri på Psykiatrisk Center Afdeling 0 på Rigshospitalet.

 

Kunst på Rigshospitalet vægmaleri Psykiatrisk Center

 

INDRETNING MED KUNST PÅ GLOSTRUP HOSPITAL

UNGEPSYKIATRISK AFDELING

Vægmaleri på UngePsykiatrisk Center på Glostrup Hospital. Kunsten er placeret i fællesrummet, hvor der ses tv, spilles spil, der læses og snakkes.

Den kunstneriske udsmykning er planlagt ud fra samtaler med både personale og patienter. Her har de indlagte kunne komme med inpup og være med i dialogen om hva kunsten skal kunne i rummet. 

 

Kunst på Psykiatrisk Center Glostrup Hospital       Kunst på Psykiatrisk Center Glostrup Hospital
Kunst på Glostrup Hospital psykiatrisk afdeling      Kunst på Glostrup Hospital psykiatrisk afdeling

 

INDRETNING MED KUNST I TANDLÆGEKLINIK 

Tandlægeklinik indrettet med abstrakt kunst. Jeg har solgt kunst til mange klinikker. Tandlæger, lægeklinikker, psykologer og akupunktører.  Hvis din klinik trænger til kunst på væggene, så er du velkommen til at kontakte mig. 

 

Kunst i virksomheden. Malerier i Tandlægeklinik i Lyngby      Kunst i Tandlægeklinik i Lyngby. Virksomhedskunst

 

 

KUNSTPROJEKT

Kunstprojekt i samarbejde med Paustian Møbler og Louis Poulsen

 

Kunst i virksomheder Møbelbutik Paustian Møbler og Louis Poulsen   Kunst i virksomheder Møbelbutik Paustian Møbler og Louis Poulsen

 

INDRETNING MED KUNST I POST PUB 

Maleri og vægmaleri i PostPub i Lyngby.  

 

Kunst i virksomheden. Maleri i Post Pub i Lyngby       Kunst i virksomheden. Maleri i Post Pub i Lyngby

Kunst i virksomheden. Maleri i Post Pub i Lyngby    Kunst i virksomhed. Maleri i Post Pub i Lyngby Restaurant

Kunst i virksomheden Restaurant. Maleri i Post Pub i Lyngby    Kunst i virksomheden. Restaurant Maleri i Post Pub i Lyngby

 Maleri i Restaurant. Kunst i virksomheden. Post Pub i Lyngby   Maleri i Restaurant. Kunst i virksomheden. Post Pub i Lyngby

Maleri i Restaurant. Kunst i virksomheden. Post Pub i Lyngby    Kunst i virksomheden. Maleri i Restaurant. Post Pub i Lyngby

Kunst i virksomheden. Maleri i Restaurant. Post Pub i Lyngby    Post Pub i Lyngby. Kunst i virksomheden. Maleri i Restaurant.

 

INDRETNING MED KUNST FRISØRSALON

Frisør by Barner i Vejle

 

Vægmaleri i frisørsalon i Vejle. 

Kunst i Frisørsalon i Vejle. Frisør by Barner   Kunst i Frisørsalon i Vejle. Frisør by Barner

Frisør by Barner. i Frisørsalon i Vejle.    Frisør by Barner. i Frisørsalon i Vejle.

Frisør by Barner. i Frisørsalon i Vejle.

 

INDRETNING MED KUNST I TV-STUDIET

TV-programmet Topmodel. 

 

Kunst på TV Topmodel studiet 

 

 

Skal din virksomhed også udsmykkes med moderne kunst? 

Så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud. T: 28911998 M: studio@rikkedarling.com

 Kunst i virksomheden