KUNST I VIRKSOMHEDEN

TRÆNGER DIN VIRKSOMHED TIL KUNST PÅ VÆGGENE?

Jeg sælger moderne kunst til virksomheder, restauranter, offentlige institutioner,  klinikker mm. Det kan være I står og skal bruge et enkelt maleri til jeres reception eller et mødelokale. Måske trænger hele mødelokalet til en opgradering, eller I ønsker at få en gennemført kunstnerisk stil i virksomheden, hvor både kunst og indretning har en gennemført rød tråd, som understøtter jeres virksomheds brand.

Jeg maler malerier kunst på akustikplader og vægmaleri samt mere skulpturelle fliseværker.

I er selvfølgelig velkommen til at kikke i min kunstshop og se hvilke malerier jeg har til salg lige nu. Jeg kan også male et maleri, der er skabt til der hvor den skal hænge. Jeg kommer gerne med et oplæg på muligheder og kommer med kreative forslag til indretningen, og I vil altid være med til at beslutte placering, farver og udtryk. Når et maleri hænger i en virksomhed, skal det fungere i forhold til det rum det hænger i, rummets funktion og virksomhedens brand. Vi vi altid være i tæt dialog uanset opgavens omfang. 

Jeg kan være med inde over de helt store indretningsprojekter. Jeg har indrettet flere virksomheder med kunst, hvor kunsten har skulle spille sammen med  fx Paustian møbler. Når den moderne kunst spiller sammen med møblerne, giver det et flot samspil, som både kan blive klassisk, men også mere modigt og moderne ,alt efter virksomhedens ønsker. Paustian står for noget af det ypperste indenfor dansk og international design.

I kan selvfølgelig også vælge at beholde eksisterende møbler eller selv finde en leverandør, så vil jeg tilpasse kunsten til jeres ønsker og behov.

Nedenfor kan du se eksempler på kunstneriske udsmykninger med malerier, jeg har udført i virksomheder.

Klik her for at se eksempler på udsmykninger med vægmalerier.

Læs mere om mine skulpturelle fliseværker.

Kunst i mødelokale BankInvest

HVORFOR VÆLGE MIN KUNST TIL JERES VIRKSOMHED?

Jeg er professionel kunstner med 14 års erfaring både i Danmark og internationalt.

Jeg har udført mange opgaver i virksomheder gennem årene. 

Min kunst har et nordisk udtryk, der passer til den moderne virksomhed.

Min kunst appelerer internationalt.

Den den er som udgangspunkt abstrakt og indeholder ingen kulturelt stødende elementer.

Jeg er uddannet i Cand Merc i Design -og Communication management og har stor viden og erfaring med at arbejde med branding og visuel kommunikation.

Jeg har interesse for indretning. Jeg ser rummet og virksomheden overordnet og hjælper gerne med kunstnerisk og indretningsmæssig rådgivning.

Jeg maler både på lærred, direkte på væggen og på møbler or at give indretningen et overraskende tvist. 

Jeg kan være med til at indrette et rum som en total-installationJeg interesserer mig for indretning og ser både til kunstens visuelle udtryk i rummet og signal i forhold til rummets funktion og virksomhedens værdier.Ved større kunstprojekter udarbejder jeg altid en udførlig projektbeskrivelse med budget og et summery til direktionen

Jeg overholder aftalte tidsrammer. 

Jeg samarbejder med Paustian Møbler, og kan i samarbejde med deres indretningsarkitekter udføre totalløsninger.

  • Mødelokale

    Indretning af mødelokale med moderne kunst på væggen.

  • Storrumskontor

    Indretning af storrumskontor med abstrakt maleri.

  • Loungeområde

    Loungeområde / lobby med kunst i indretningen.