Dansk | English  

ArtNews by Rikke Darling

 • Hvad betyder kunsten i en turbulent tid?

  Til alle tider har kunstnere forholdt sig til den tid de lever i. Vi fortolker og formidler det de oplever, og når der er store begivenheder på spil. Mit nyeste maleri "The Battle" handler om den tid vi har lige nu, hvor vi kæmper med en verdensomspændende pandemi. 
 • Det handler om timing...

  En lille historie fra mit liv om hvordan timing til tider gør hele forskellen, og om hvordan der er at være en biologisk kunstner, der har malet masser af virus, men ikke helt følte for det i 2020 hvor pandemien begyndte og alle talte om Corona-virus, Covid 19.
 • Hvordan påvirker lys kunsten?

  Se hvordan lyset påvirker min kunst i Louis Poulsens hus midt i Paustians Showroom i Nordhavnen. Paustian har indrettet en stue med min kunst på væggen og Louis Poulsens innovative lyssætning, hvor du kan se lyset stifte mellem forskellige stemninger.
 • Håndmalede kunstneriske julekugler

  Julen nærmer sig. Det er blevet tid til at skulle pynte hjemmet op, og jeg har nu årets julekugler klar. Kik forbi atelieret på Østerbro i København og køb de unikke håndmalede glaskugler. Jeg har tre størrelser af julekugler i farverne grøn, bordeaux og rosa. 

 • Udstilling med Kunstsamlingen i Lyngby Storcenter

  Dette efterår kan du se min kunst udstillet i Lyngby Storcenter, hvor Kunstsamlingen udstiller mine malerier. Hvis du kommer til Lyngby, så tag et smut forbi Kunstsamlingen og se mine malerier på udstillingen, og hvis du bor i Lyngby, er du sikkert stødt på mine malerier allerede.
 • Udstilling på Dronninglund Kunstcenter

  I perioden 11. oktober til 8 november er jeg med i en stor gruppeudstilling med Kunstnergruppen K2, der vises i Dronninglund Kunstcenter. i Nordjylland.  Udstillingen hedder “Københavnerne kommer" og byder på både malerier, skulptur og fotografi. 
 • Jeg flytter igen...

  Jeg er flyttet tilbage til Østerbro. Jeg har været så heldig, at jeg har fundet et skønt kunstnerisk fællesskab i Århusgade 3 på Østerbro i København. Jeg kommer til at dele atelier med kunstnerne Cecilie Westh og Martin Pop. 
 • Historien bag maleriet Callisto

  Mit nyeste maleri har fået titlen "Callisto". Callisto var en nymfe i den græske mytologi, og historien er på mange måder tragisk. Dette maleri er en hyldest til den smukke måne Callisto og female power. 
 • Vægmaleri i soveværelse

  I sommer malede jeg et vægmaleri i et lille soveværelse i København. Kunden havde klare ønsker til farver, da hun for længe siden havde forelsket mig i et vægmaleri, som jeg har malet i en frisørsalon i Vejle for et par år siden. Rummet var lille, og kunsten skulle være let og levende i udtrykket. 
 • Trends: Farver i boligen 2020

  Vi er mere modige i vores farvevalg i hjemmet. De hvide vægge er for tiden presset ud til fordel for farver, og i løbet af de senere år, har der været en stigende tendens til, at de lyse sarte pasteller har lyst hjemmet op. Ifølge trendbureauet WGSN har årets farve i 2020 været NEO MINT.
 • Kunst på arbejdspladsen

  I de fleste virksomheder er kunsten en del af indretningen og mange arbejdspladser har i dag malerier hængende på væggene. Nogle malerier ejer virksomheden selv, og andre hænger som skiftende udstillinger, arrangeret af arbejdspladsens kunstforening. Jeg synes det er vigtigt, at kunst bliver en del af vores hverdag i både hjemmet og på arbejdspladsen.
 • Jeg flytter mit atelier til Frederiksberg

  Jeg flytter 1. juli 2020 mit atelier til Frederiksberg. Jeg har i 12 år haft atelier på Østerbro, og nu er det blevet tid til et skift og nye omgivelser. Jeg glæder mig til at flytte rigtigt ind, efter jeg har holdt et par ugers ferie i sommerhus.

  Min nye adresse bliver Lykkesholms Alle 11, 1902 Frederiksberg.