Dansk

VÆGMALERI

FÅ MALET KUNST DIREKTE PÅ VÆGGEN

Et vægmaleri er et stedsspecifik maleri malet direkte på væggen på bestilling. Jeg kan male på alt fra vægge, lofter, søjler, over hjørner, møbler mm. Jeg maler både i private hjem og har udført opgaver for både store og små virksomheder. Jeg kan male kunst på væggen som et stort selvstændigt vægmaleri, men kan også bare male mindre detaljer, hvor jeg fx maler på væggen ud fra et maleri. Det meste er muligt.

Når jeg maler direkte på væggen, giver det altid et meget let og luftigt udtryk. Rummet bliver levende i udtrykket og man kan påvirke stemningen med hvilken farve væggen er malet som baggrund for kunsten. Du skal dog være opmærksom på, at mørke vægge vil skabe visse begrænsninger i mit kunstneriske udtryk, da jeg arbejder med lys og skygge. 

Nogle af mine kunstneriske detaljer kræver, at de bliver malet på en vandret flade, da jeg bruger meget væske, derfor vil vægmalerier blive lidt anderledes end mine malerier malet på lærred. Et vægmaleri er også altid mindre detaljeret og mere luftigt i udtrykket. Jeg maler aldrig en hel væg, da det med mit kunstneriske udtryk vil blive meget voldsomt i et rum.

Jeg maler både i private hjem, institutioner og virksomheder.

 

Hvis du ønsker et tilbud på vægmaleri, så send mig en mail på studio@rikkedarling.com

 

Send mig et foto af væggen og skriv væggens mål samt eventuelle tanker om udtryk. 

 

Pris på et vægmaleri

Skal der males mindre elementer vil prisen typisk ligge mellem 3-5.000 kr. Ved lidt større vægmalerier skal du forvente en pris på 5-10.000. og helt store opgaver ligger på priser fra 10.000 kr. og opefter.

Jeg udfører opgaver i hele landet. Skal opgaven udføres langt fra København, vil der være udgifter til kørsel. 

Jeg giver altid en fast pris og en idé-skitse, som du skal godkende inden udførelsen. 

 

Hvis vi bliver enige om, at væggen inden udførelsen af vægmaleriet skal have en bestemt farvetone, kan det være en god idé, at gøre det inden jeg kommer. Så er væggen tør, og klar til at der bliver malet kunst på. En mørkere vægfarve, kan give en meget spændende kontrast til kunsten. 

 

VÆGMALERI I SOVEVÆRELSE

VÆGMALERI I TÅRN

VÆGMALERI I FRISØR

Vægmaleri i frisørsalon i Vejle Vægmaleri i frisørsalon i Vejle Vægmaleri i frisørsalon i Vejle Vægmaleri i frisørsalon i Vejle Vægmaleri i frisørsalon i Vejle

 

VÆGMALERI I KØKKEN

Vægmaleri i køkken Vægmaleri i køkken Vægmaleri i køkken

 

VÆGMALERIER I VIRKSOMHEDER

Vægmalerier i virksomheder Vægmaleri i virksomhed

 

VÆGMALERI I STUE

Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue

 

VÆGMALERI I BADEVÆRELSE

Vægmaleri i badeværelse Vægmaleri i badeværelse Vægmaleri i badeværelse

 

VÆGMALERI I STUE

Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue

 

VÆGMALERI I RESTAURANT

Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant

 

VÆGMALERI PÅ HOSPITAL

(Psykiatrisk Center Rigshospitalet og Ungepsykiatrisk Center Glostrup)

Vægmaleri på Hospital Vægmaleri på Hospital Vægmaleri på Hospital Vægmaleri på Hospital