VÆGMALERI

VÆGMALERIER

Hvis du ønsker et tilbud på Vægmaleri til din virksomhed eller i dit hjem.

Ring til mig på 28911998

Send mig en mail på studio@rikkedarling.com

Tag gerne et foto af væggen. Skriv hvor stor væggen og beskriv hvad din idé er, så laver jeg en uforpligtende skitse og beregner en pris på projektet.

Når jeg maler vægmalerier, kan du selv være med til at komme med ønsker til farver og elementer. Hvis du har nogle specifikke ønsker, så sig gerne til. Hvis du ikke har specifikke ønsker, kommer jeg med et bud på et vægmaleri, der vil kunne passe til væggens mål og farverne i rummet.

KONTAKT MIG
Vægmaleri Restaurant Geranium kunstner Rikke Darling

VÆGMALERI I VIRKSOMHEDER

Jeg har malet vægmalerier i virksomheder, klinikker og på hospitaler.

Du kan her læse mere om mine kunst i virksomheder hvor jeg også udsmykker virksomheder med både vægmaleri og malerier på lærred.  

I er velkommen til at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud.

KONTAKT MIG

VÆGMALERI PÅ RESTAURANT GERANIUM

Jeg har i 2023 malet vægmaleri er i restaurant Geranium.

Klik på foto og se videoen om vægmalerierne på Restaurant Geranium

VÆGMALERI PÅ HOSPITALER

Jeg har malet vægmalerier på tre hospitaler i Danmark.

KONTAKT MIG
  • Vægmalerier på hospital Rigshospitalet Psykiatrisk Center

    Rigshospitalet

  • Vægmaleri Glostrup hospital Psykiatrisk afdeling

    Hvidovre Hospital

  • Vægmaleri Odense Universitetshospital

    Odense Universitetshospital

VÆGMALERI PÅ ODENSE UNIVERSITETSHOSPITAL

I 2021 lavede jeg et stort kunstprojekt på Odense Universitetshospital, hvor jeg indrettede en psykiatrisk afdeling med kunst. Jeg malede i indgangspartiet, gangarealer, krearum og opholdsstue.

Vægmalerier Odense Universitetshospital 2021

Indgangsparti Afd. 202

Detalje fra vægmaleri

Opholdsstue

Pris på vægmaleri

HVAD KOSTER ET VÆGMALERI?

Mål din væg op og skriv til mig med en beskrivelse af projektet og foto af væggen, så laver jeg helt uforpligtende en skitse til dig med en fast pris på vægmaleriet.

Jeg udfører opgaver i hele landet både i private hjem og i virksomheder. Skal opgaven udføres langt fra København, vil der være udgifter til kørsel. 

Jeg giver altid en fast pris og en idé-skitse på vægmaleriet, som du skal godkende inden udførelsen. 

Hvis vi bliver enige om, at væggen inden udførelsen af vægmaleriet skal have en bestemt farvetone, kan det være en god idé, at gøre det inden jeg kommer. Så er væggen tør, og klar til at der bliver malet kunst på. Jeg har ikke nogen krav til vægfarve. En lys vægfarve giver et meget let udtryk, hvor en mørkere vægfarve kan være med til at skabe stemning og give en anden kontrast til kunsten (kik eventuelt på mine malerier for inspiration). Jeg hjælper gerne med rådgivning til vægfarve, hvis væggen skal males inden vægmaleriet bliver malet.

VÆGMALERI I TÅRN

VÆGMALERI I SOVEVÆRELSE

Hvad er et vægmaleri?

Et vægmaleri er et maleri, som er malet direkte på en væg eller en mur udendørs (her kalder man det også for murmaleri). Begrebet vægmaleri dækker også over, når der malet på en dør, en søjle, et loft eller andre overflader. Vægmaleriet males direkte på væggen og bliver dermed en integreret del af den bygning eller det rum, som væggen hører til. Det er altså stedsspecifikke værker, som forholder sig til det sted det skal passe ind i. Vægmaleriet er nok den ældste form for kunst, som går helt tilbage til hulemalerier og hellemalerier, der blev malet på hule eller klippe vægge i forhistorisk tid. De ældste kendte vægmalerier er cirka 32.000 år gamle hulemalerier i den franske Grotte Chauvet. Hulemalerierne viste ofte vilde dyr og blev udført ved at udhugge i klippevæggen og male med farvestof.

Mine vægmalerier er malet i samme stil som mine malerier. Dog har de et tvist, da et vægmaleri for mig skal være lidt lettere og mere enkelt i udtrykket, når der males på en meget stor flade. Når vægmaleriet males på en farvet væg, bliver det mere fremtrædende i udtrykket. Jeg er vild med, når vægmaleriet snor sig om hjørner eller over lofter, og mindre kunstneriske elementer integrerer sig i rummet og bliver en del af noget større.

Jeg maler både vægmalerier indendørs og udendørs murmalerier.

Jeg maler vægmalerier i hele Danmark og i udlandet.

Jeg maler vægmalerier både i private hjem og i virksomheder. Vægmalerier i restauranter, hoteller og klinikker og også store vægmalerier på hospitaler, og andre offentlige bygninger.

Når jeg maler vægmalerier, kan du selv komme med ønsker til farver, former og bestemte elementer.

Button label