Dansk | English  

VÆGMALERI

FÅ MALET KUNST DIREKTE PÅ VÆGGEN

Et vægmaleri er et stedsspecifik maleri malet direkte på væggen på bestilling. Jeg kan male på alt fra vægge, lofter, søjler, over hjørner, møbler mm. Jeg maler både i private hjem og har udført opgaver for både store og små virksomheder. Jeg kan male kunst på væggen som et stort selvstændigt vægmaleri, men kan også bare male mindre detaljer, hvor jeg fx maler på væggen ud fra et maleri. Det meste er muligt.

Når jeg maler direkte på væggen, giver det altid et meget let og luftigt udtryk. Rummet bliver levende i udtrykket og man kan påvirke stemningen med hvilken farve væggen er malet som baggrund for kunsten. Du skal dog være opmærksom på, at mørke vægge vil skabe visse begrænsninger i mit kunstneriske udtryk, da jeg arbejder med lys og skygge. 

Nogle af mine kunstneriske detaljer kræver, at de bliver malet på en vandret flade, da jeg bruger meget væske, derfor vil vægmalerier blive lidt anderledes end mine malerier malet på lærred. Et vægmaleri er også altid mindre detaljeret og mere luftigt i udtrykket. Jeg maler aldrig en hel væg, og benytter empty space aktivt i mit udtryk. Min kunst er flot både på en hvid og en farvet væg. Jeg maler både i private hjem, institutioner og virksomheder.

Du kan finde mere inspiration til indretning med moderne kunst.  

Hvis du ønsker et tilbud på vægmaleri, så send mig en mail på studio@rikkedarling.com

 

Send mig et foto af væggen og skriv væggens mål samt eventuelle tanker om udtryk. 

 

VÆGMALERI I SOVEVÆRELSE

VÆGMALERI I TÅRN

Pris på et vægmaleri

Skal der males mindre elementer vil prisen typisk ligge mellem 4-6.000 kr. Ved lidt større vægmaleri-elementer skal du forvente en pris på 6-10.000. og store opgaver ligger på priser fra 10.000 kr. og opefter.

Jeg udfører opgaver i hele landet. Skal opgaven udføres langt fra København, vil der være udgifter til kørsel. 

Jeg giver altid en fast pris og en idé-skitse, som du skal godkende inden udførelsen. 

Hvis vi bliver enige om, at væggen inden udførelsen af vægmaleriet skal have en bestemt farvetone, kan det være en god idé, at gøre det inden jeg kommer. Så er væggen tør, og klar til at der bliver malet kunst på. En mørkere vægfarve, kan give en meget spændende kontrast til kunsten. 

 

VÆGMALERI I FRISØR

 

Vægmaleri

 Vægmaleri i frisørsalon i Vejle Vægmaleri i frisørsalon i Vejle Vægmaleri i frisørsalon i Vejle Vægmaleri i frisørsalon i Vejle

 

VÆGMALERI I KØKKEN

Vægmaleri i køkken Vægmaleri i køkken Vægmaleri i køkken

 

VÆGMALERIER I VIRKSOMHEDER

Du kan her læse mere om mine kunst i virksomheder hvor jeg udsmykker virksomheder med både vægmaleri og malerier på lærred.  

Vægmalerier i virksomheder Vægmaleri i virksomhed

 

VÆGMALERI I STUE

Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue

 

VÆGMALERI I BADEVÆRELSE

Vægmaleri i badeværelse Vægmaleri i badeværelse Vægmaleri i badeværelse

 

VÆGMALERI I STUE

Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue Vægmaleri i stue

 

VÆGMALERI I RESTAURANT

Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant Vægmaleri i restaurant

 

VÆGMALERI PÅ HOSPITAL

(Psykiatrisk Center Rigshospitalet og Ungepsykiatrisk Center Glostrup)

Jeg har malet vægmalerier og malerier på fire fire hospitaler i Danmark. Jeg har malet kunst i psykiatrien - på de Psykiatriske Centre, hvor der er ekstra fokus på indretningen, og det kunsten kan gøre for vores velbefindende. Mine former trækker opmærksomheden. De er legende og lette og sætter gang i fantasien. Mine abstrakte former tager udgangspunkt i naturen, hvor forgreninger bugter sig og farverige elementer lyser op. Med vægmaleri, kan jeg bryde rammerne og maleriet går til tider hen over hjørner og lofter. Maleriet bliver integreret i rummet på en let og levende måde, og i fantasien, kan man lade formerne udvide sig og bugte sig videre over fladerne. 

Mine kunstprojekter på hospitalerne betyder meget for mig. Jeg nyder at kunne gøre en lille forskel, for mennesker, der står i en svær tid i deres liv. Det er dejligt at være med til at gøre deres omgivelser smukkere og skabe en opløftende stemning i de hvide hospitalsrum. I flere af mine kunstudsmykninger har patienterne været inddraget i processen, og det har været interessant at høre deres betragtninger i forhold til kunsten. Når der er tunge tanker og meget at tumle med, er det vigtigt, at kunsten er behagelig og ikke virker intimiderende. Maleriet skal virke opløftende og positiv. Med vægmaleri, har jeg mulighed for, at skabe mere luft og lethed i udtrykket. Vægmaleriet integrerer kunsten levende i rummet, og særligt på et hospital, hvor der er mange skilte og ting, der står rundt omkring, er det vigtigt at maleriet giver ro og tilpasser sig omgivelserne. 

 

Skal dit hospital have malet vægmalerier? så kontakt mig for et tilbud. 

Mail: studio@rikkedarling.com eller på Telefon: 28911998

 

Vægmaleri på Hospital Vægmaleri på Hospital Vægmaleri på Hospital Vægmaleri på Hospital