Dansk

BESØG MIG I ATELIERET PÅ ØSTERBRO

BESØG MIT ATELIER

- Århusgade 3, 2100 København Ø

Jeg kører også gerne ud, hvis du ønsker at få fremvist malerier hjemme hos dig selv. Du kan også købe kunst online og få sendt. I disse uger er atelieret er åbent efter aftale. 

Du er altid velkommen til at komme forbi og besøge mig i mit atelier, se malerierne i proces, få en snak, og bladre i de færdige malerier. Hvis du du bliver fristet til at købe kunst, men er i tvivl om hvilket værk du vil købe, så er du altid velkommen til at låne et eller flere malerier hjem på prøve før du beslutter dig. Hvis du ikke har bil, så hjælper jeg dig med transporten.

Jeg holder også åbent i atelieret alle dage efter aftale. Bare ring eller skriv hvornår det passer for dig at kikke forbi (også gerne weekend eller aften).

OBS ! ! !   - JEG ER FLYTTET IGEN

fra 1. Oktober 2020 flytter jeg mit atelier tilbage til Østerbro. Mit eventyr på Frederiksberg blev desværre kort, men jeg har fundet et super hyggeligt kreativt fællesskab på På Østerbro, hvor jeg skal dele atelier med kunstnerne Cecilie Westh og Martin Pop.

... du er stadig meget velkommen til at kikke forbi.

Min nye adresse er:

Århusgade 3, 2100 København Ø 

Hvis du har spørgsmål, så ring til mig på 28911998 eller skriv på studio@rikkedarling.com

 

KØB KUNST ONLINE

Du kan købe min kunst her online. Hvis du er i tvivl om hvilket værk der passer til din stue, kan du sende mig fotos af, hvor kunsten skal hænge, og jeg vil photoshoppe ønskede værker ind digitalt, så du får en fornemmelse af hvordan det vil se ud. Jeg sender kunst fragtfrit til hele landet. 

Hvis du køber et større værk, og du bor i en radius af ca. 100 km fra København, vil jeg selv bringe maleriet hjem til dig. Når jeg selv bringer værkerne, er det også muligt at få mig til at komme med flere værker, som du kan prøve på væggen, før du beslutter dig. 

Følg mig på facebook, Instagram (@artistrikkedarling) eller Pinterest.

Atelier kunstner Rikke Darling Århusgade Østerbro 

Du kan også købe min kunst i følgende gallerier: 

Galleri ArtCompaz - Frederiksberg

Galleri Sapere Aude - København

Galleri Beck - Brønderslev

EOTW Gallery - Milano, Italien

Van Gogh Gallery - Madrid, Spanien

CAM Projects, Miami, USA

Gallery Viglowa, Tokyo, Japan

 

Jeg er medlem af kunstnersammenslutningen K2

og medlem af SciArt Initiative - en international organisation hvor kunst og videnskab mødes. 

Mine malerier kan også ses på Kunstsamlingen.

  

- ART by RIKKE DARLING CVR: 27718116 -