INDRETNING MED MODERNE KUNST

Hvis du går efter en personlig unik stil i din indretning, kan moderne kunst være med til at give dit hjem et sofistikeret æstetik med et unikt præg.  

Malerier, skulpturer, eller måske en skammel eller skål med kunst, giver indretningen liv og fornemmelsen af noget håndlavet og personligt. Det kan give en fin balance mellem det minimalistiske og strømlinede, og det rustikke og skæve. Kunsten i indretningen skaber stemning og liv. 

Hvilken stil du så vælger indenfor kunsten, handler om personlig smag. Man siger, at man ikke må købe et maleri, der passer til sofaen, men hvis du ønsker et smukt hjem, vil den rigtige sammensætning gøre både kunsten og hele hjemmet smukkere og mere harmonisk. Med det rette valg af kunst, fremhæves kunsten og hjemmet føles mere rart at være i. Der er absolut intet galt i at se kunsten i en større sammenhæng. Det handler om den fornemmelse, man får, når man er i rummet. Føles det rart at opholde sig i? og føles det balanceret og smukt, som et sted, hvor du har lyst til at være? 

SKAL JEG HJÆLPE DIG MED INDRETNINGEN?

Hvis du er i tvivl om hvordan kunsten kan hænge hos dig, så hjælper jeg gerne med idéer. Hvis du sender mig et  foto af den væg, hvor du tænker kunsten skal hænge, så eksempler på værker du kan lide, så kommer jeg gerne med forslag til ophængning, og viser hvordan det kan se ud hos dig. Jeg fotomanipulerer et eller flere værker ind på din væg, så du får en fornemmelse af hvordan farver og størrelse vil kunne se ud. Hvis du bor i nærheden af København, kommer jeg også gerne ud til dig, så vi kan prøve udvalgte malerier hjemme i dit hjem.

Den moderne kunst har et stort frirum, når det handler om placeringen i hjemmet. Man behøver ikke at vælge de klassiske formater, og der er i dag ikke nogen forventning om, at du skal sætte en klassisk ramme om et maleri, eller om at et maleri skal hænge i midten over sofaen. Der er mange metoder og teknikker, som du kan bruge til at indrette med kunsten. Det, du skal fokusere på, er at skabe et harmonisk præg mellem dine møbler og dine kunstværker. Du må gerne overraske og f.eks.vælge et skævt format. Selvom det stadig er meget populært med et enkelt stort hovedværk i en stue, er der også masser af spændende ophængningsmuligheder, hvis du vælger et eller flere mindre malerier.  

Små malerier til salg online. Billig kunst til den moderne indretning. Abstrakte malerier i boligen.

SE HER HVORDAN ANDRE HAR INDRETTET DERES HJEM MED MIN KUNST