STORE MALERIER TIL SALG

Jeg har et stort udvalg af store malerier til salg. De helt store malerier, og store malerier på særlige mål, er ofte malerier på bestilling. Det tager over en måned at male et stort maleri, så det er begrænset hvor mange jeg kan have på lager. Når du får malet et stort maleri på bestilling, kan du helt selv vælge størrelsen, og kan også være med inden over i den kreative proces, når der skal vælges farver og komposition. 

Jeg elsker at male de store malerier. Her har jeg mulighed for at male de mere komplekse fortællinger med mange dimensioner. I mine mindre malerier vælger jeg mange elementer fra, for at kunne beholde roen, men i de større malerier er der plads til meget mere. Selv i de helt store malerier har jeg fokus på de små detaljer og alle områder i maleriet får opmærksomhed. Derfor er det en krævende proces, der tager tid. Det er vigtigt for mig, at mine malerier fungerer godt, både når man ser dem på afstand, og når man betragter dem helt tæt på. 

Store malerier til salg
Store malerier 140x140 cm

STORE MALERIER I ABSTRAKT STIL

Mine malerier er malet i en abstrakt stil. De er ekspressionistiske med masser af dynamik, hvor det følelsesmæssige og sanselige udtrykkes i farvers symbolik. Abstrakte malerier er som udgangspunkt nonfigurative. I nogen af mine malerier sniger der sig dog enkelte figurative former ind - specielt min kvinde StyleGirl har det med at vende tilbage. Hvis du bestiller et stort maleri, kan du selv vælge, om min kvindefigur skal males med i maleriet, eller om dit maleri skal være helt abstrakt. 

Store malerier har en særlig betydning i indretningen. Maleriet er med til at sætte stemningen og vil oftest have en meget synlig plads i hjemmet. Derfor har det en stor betydning hvilket maleri du vælger. Der er flere ting, der skal tages højde for, når der skal vælges et stort maleri. Nogen gange er det nemt, og andre gange kræver det lidt mere arbejde, at komme frem til den rigtige løsning. Jeg hjælper dig gerne trygt gennem processen. 

Du kan læse mere om, hvordan du vælger store malerier til stuen.