ART TILES

ArtTiles er en serie med arkitektoniske kunstværker skabt ud af bæredygtige keramiske fliser. Jeg skaber flisekunst som både arkitektoniske skulpturelle værker og keramiske fliser, hvor mine malerier er trykt på fliserne, så de kan holde på udendørs og til både badeværelser og køkkener. Jeg har enkelte mindre værker til salg i atelieret og vist online her, men disse fliseværker skabes primært til større projekter i virksomheder eller offentlige byggeprojekter, hvor kunsten skabes i samarbejde med arkitekten/designeren som stedsspecifikke værker og tilpasses det enkelte projekt.

FLISER MED KUNST I VIRKSOMHEDER

Jeg skaber kunstværker ud af keramiske fliser til virksomheder, hospitaler og andre offentlige bygninger.

De skulpturelle værker kan skabes til både at kunne hænge udendørs og indenfor. De er meget robuste og kan laves i store størrelser.

Værkerne tilpasses til det enkelte projekt og kan skabes i materialer, der passer ind i den resterende indretning og form. Udviklingen af kunstværkerne sker i samarbejde med jer.

Du kan her læse mere om mine kunst i virksomheder hvor jeg også udsmykker virksomheder med både vægmaleri og malerier på lærred.  

I er velkommen til at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud og høre om mulighederne.

 • Water

  Keramisk flise

  60x120 cm.

 • Fire

  Keramisk flise

  60x120 cm.

 • Earth

  Keramisk flise

  60x120 cm.

 • Air

  Keramisk flise

  60x120 cm.

NATURAL PATTERNS

Natural Patterns er en serie med skulpturelle arkitektoniske kunstværker skabt ud af bæredygtige keramiske fliser fra det italienske firma Ariostea Fliseværkerne er skabt af keramiske fliser, træ og messing og kan hænge både ude og inde.

Min kunst tager udgangspunkt i naturens grundmønstre, hvordan verden er spejlet fra mikrobiologien til makrobiologien, og hvordan alting er uløseligt forbundet.

Jord, ild, vand og luft er titlerne på de fire værker. Titlerne afspejler de grundlæggende elementer, der anvendes i produktionen af keramiske flser. Hvert kunstværk repræsenterer det element, det er opkaldt efter, og tilsammen danner de en sammenhængende serie.

Den italienske virksomhed Ariostea arbejder aktivt på at gøre produktionen af fliser så bæredygtig som muligt og producerer fliserne på en grøn brintfabrik i Italien. Kunstværkerne her er skabt af restprodukter fra produktionen.

De fire kunstværker er et samarbejde med Surface Design Studio.

Værkerne kan ses udstillet i deres butik på Store Kongensgade i København.

TRYK MED KUNST PÅ FLISER

Mine Malerier kan males på specielt papir, så de kan digitaliseres og trykkes på keramiske fliser. Fliserne er slidstærke og kan holde til at blive muret op i både badeværelser og køkkener. Keramiske fliser kan også anvendes i virksomheder i fx receptioner som vægkunst, men vil også være holdbare nok til at kunne anvendes på gulve eller udendørs på facader. Holdbarheden er ekstrem stor og mulighederne for anvendeslse er mange.

Hvis I søger noget helt unikt, der skal udvikles specielt til jer, så kontakt mig. Jeg kommer gerne med et løsningsforalag eller udvikler en løsning i samarbejde med jer.