KUNST PLAKATER TIL STUEN

En tom væg er kedeligt og er budgettet småt, så er plakater med kunst en smuk løsning i stuen. Kunst kan sagtens være smukt som plakettryk. Med moderne kunstplakater, får du et nyt look, der samtidig er klassisk smukt. Kunst behøver ikke at blive vist som et originalt værk. Moderne kunst som plakater vil kunne gøre din stue hyggelig og moderne i stilen.  

Se hele udvalget og køb kunstplakater med min kunst her. 

Kunst plakater til stuen

PLAKATER MED KUNST TIL STUEN

Når du indretter din stue med plakater, er der flere tips. 

Tips til indretning med plakater: 

  • Køb plakater der passer sammen i farve eller stil.
  • Køb plakater fra den samme kunstner for at få et roligt ensartet look. 
  • Køb plakater i samme størrelse, så er det nemmere at få harmoni i indretningen. 
  • Vælg refleksfrit glas/museumsglas, hvis du har meget sol i stuen.
  • Vælg den samme ramme til alle plakater. Rammen er broen mellem kunstværket og den øvrige indretning. Vælg en ramme der passer til din stues indretning. Mine kunstplakater passer flot med en smal ramme i fx sort, guld eller træ, men det vigtige er, at du vælger en ramme, der passer til din øvrige indretning i din stue. Få inspiration til valg af ramme i mit blogopslag Hvilken ramme skal jeg vælge til plakater?

Når du køber kunst plakater til stuen, er det vigtigt, at du ikke køber dem for små. Dine vægge i stuen er ofte store og rummelige, så de kræver en hvis størrelse. Mine plakater er alle i størrelsen 50x70 cm. og en del af dem kan også købes i størrelsen 70x100 cm. De fleste plakater er også designet til, at de både kan hænge lodret og vandret. Det gør at de er nemmere at få til at passe ind i din indretning. Du kan her læse mere om mine kunstplakater.

 

Indret din stue optimalt med plakater

Mal en væg: Når du indretter din stue med plakater, kan du skabe ekstra stemning i indretningen på flere måder. Hvis du fx maler en enkelt væg i din stue i en farve, trækker du farverne frem og skaber dybde og hygge. Lyse farver giver en mere let og legende stil, hvor de mørke vægfarver skaber hygge og ro. 

Ophængningen: Der er flere måder du kan hænge dine plakater op på. Du kan vælge at købe en stor plakat, som du fx hænger ved en lænestol, så du skaber et hyggerum i stuen, eller du kan vælge at købe 2 eller 3 plakater i samme størrelse, som du hænger på en række over sofaen. Du kan også hænge plakaterne som en klynge, der samler indretningen til fx at skabe et hyggehjørne i stuen. Plakaterne kan her enten hænge sammen flere i forskellige størrelser, men du kan også hænge plakaterne sammen med fotos eller originale malerier.