Hvilken ramme skal jeg vælge til plakater?

Hvilken ramme skal jeg vælge til plakater?

En ramme kan ses som broen mellem plakaten og hjemmet. Billedrammen skal derfor både passe til plakaten men skal samtidig passe ind i den indretning du har i hjemmet. Alt efter hvilken ramme du vælger, vil plakaten ændre udtryk. 
Min kunst er meget detaljeret med bløde overgange. Så med udgangspunkt i kunstplakaten, vil jeg anbefale en smal ramme. Hvis det er en træramme, er jeg vild med, at man kan ane årene i træet, så rammen får et natur-look (nogle trærammer er malet, så det ligner plastik). Lige nu er det også populært med rammer i metal. Fordelen med dem er, at de i de store størrelser kan være smallere og stadig være stabile. En mat sort metalramme kan give et flot råt look, hvor en guldramme fx kan gøre udtrykket mere feminint. Hjemme hos mig selv har jeg fx indrammet kunstplakaten "Rose Rock" med en smal guldramme. 
Når man har besluttet en ramme, så skal man også beslutte glas. 
Man kan vælge en skifteramme med et helt almindeligt glas, men hvis plakaten skal hænge en sted hvor der er meget genskin, kan det være en fordel at vælge et refleksfrit glas. Det gør, at du stadig kan se motivet i solskin samtidig med, at glasset også beskytter mod UV-stråler, og dermed giver plakaten en længere levetid.
Mine bud på ramme med refleksfrit glas er fx denne fra Hennetec: https://www.hennetec.dk/re840-50x70 (smal sort træramme) 
Hvis du ønsker en træramme med almindeligt glas, så kan jeg anbefale rammerne fra Trævarefabrikkernes Udsalg. Serien Nordic Line er også rigtig flot. Den fås i mange butikker.
Har du brug for yderligere inspiration til hvordan du indretter din stue med kunstplakater kan du læse mere på min kunstplakater til stuen side.
Indramning af plakat
Se alle mine kunstplakater til salg her