Udstilling med Kunstsamlingen i Lyngby Storcenter

Udstilling med Kunstsamlingen i Lyngby Storcenter

Her i efteråret kan du se min kunst i Lyngby Storcenter, hvor Kunstsamlingen udstiller et udvalg af mine malerier. Hvis du kommer til Lyngby, så kik forbi Kunstsamlingen og se mine malerier på udstillingen. 

Hvis du bor i Lyngby, er du sikkert stødt på mine malerier allerede. Jeg har udsmykket en tandlægeklinik, restaurant Bjælkestuen og den gamle Post Pub på Lyngby Hovedgade. Restauranten og Post Pubben er desværre i dag solgt og omdannet til en burgerrestaurant. Jeg elskede ellers den gamle historiske atmosfære der var i bygningen, den traditionelle danske mad og klassiske pub-stemning. Det er savnet. Jeg er dog super glad for, at jeg nåede at få lov til at integrere min kunst i den gamle smukke bygning og få fortid og nutid til at spille sammen i indretningen. 

Mange af jer fortæller stadig at I husker min kunst i netop disse lokaler, og at det gjorde indtryk på jer. Det er jeg stolt af, og jeg bliver glad for at høre det hver gang. 

Restaurant Bjælkestuen havde primært mine malerier på væggene og i Post Pubben malede jeg vægmalerier, der skulle supplere den klassiske indretning. 

Du kan se fotos fra både udstillingen med Kunstsamlingen i Lyngby Storcenter og fra mine kunstneriske udsmykninger i Lyngby her. 

 

 

Kunstudstilling Kunstsamlingen

Lyngby Storcenter

Kunstudstilling Lyngby Storcenter med Kunstsamlingen

Kunstudstilling Kunstsamlingen Lyngby Storcenter

Kunstner Rikke Darling udstilling Lyngby Storcenter Kunstsamlingen

 

Kunstnerisk udsmykning Restaurant Bjælkestuen og Post Pub i Lyngby

Kunstner Rikke Darling 

 

Malerier af kunstner Rikke Darling i Lyngby

Malerier af kunstner Rikke Darling i Lyngby

Malerier af kunstner Rikke Darling i Lyngby

Malerier af kunstner Rikke Darling i Lyngby

Malerier af kunstner Rikke Darling i Lyngby

Postpub Lyngby Hovedgade

 

Malerier i Tandlægeklinik i Lyngby

Kunstner Rikke Darling 

Malerier Rikke Darling Tandlægeklinik Lyngby

 Malerier Rikke Darling Tandlægeklinik Lyngby