Trends: Farver i boligen 2020

Trends: Farver i boligen 2020

Vi bliver mere modige i vores farvevalg i hjemmet. De hvide vægge er blevet presset ud til fordel for farver. I løbet af de senere år har der været en stigende tendens til, at de lyse sarte pasteller har lyst hjemmet op. I 2020 har årets farve ifølge trendbureauet WGSN været NEO MINT. En sart pastelgrøn, der super smukt toner fra mintgrøn til en sart kølig grønblå.

Trends: Farver i boligen 2020

Stort maleri til salg lyserødt

Mørkeblå vægge

Også de mørkeblå toner er stadig et stort hit. Den er rolig og skaber en elegant hulestemning, der er skøn at opholde sig i. Hvis væggene er malet mørkeblå, er det også super smukt med et lysere blåt maleri, der fanger stemningen og lyser op. Her bliver den mørkere væg en form for ramme om maleriet.

Stort blåt maleri på blå væg

 

Naturfarver

Jordfarverne er også stille og roligt på vej tilbage i indretningen. Både de lyse og mørke naturfarver. Vi vil bevæge os i en naturlig farveskala som mokka, creme, æggeskal, sand, kaki og terrakotta farver. Toner, som er får os til at slappe af og bringer en følelse af natur ind i hjemmet. Disse toner er bløde og rolige og kan både tones lyse og mørke. Og også bruges tone i tone, til et blødt og varmt look.

Stort maleri i naturfarver

Stort maleri til salg