Maleri til salg med ramme

Skal der ramme på et maleri?

Jeg sælger altid mine malerier uden ramme. Det betyder, at man selv kan vælge om maleriet skal have en ramme, og hvis man vælger indramning, kan man selv vælge hvilken. Et maleri uden ramme giver fuldt fokus på maleriet og det giver et meget let og luftigt udtryk. Mine malerier er altid flot malet på siderne, og til sider fortsætter abstraktionerne ud over kanten. Dermed får man en ekstra oplevelse af maleriet, når det ses fra siden. Mine helt store malerier fra 110x180 cm og op er malet på en ekstra bred blindramme, så denne oplevelse bliver større. Det er meget få købere der vælger at indramme mine malerier, da det lette uindrammede look passer flot med en lys nordisk indretning.

 

Hvilken ramme til et maleri?

De fleste malerier er flottest i det, der kaldes svæverammer. Det er en ramme, hvor maleriet ”svæver” i rammen med en halv centimeter luft mellem billedet og rammen. Svæverammen giver dybde og perspektiv til billedet. Til mine malerier vil jeg altid anbefale en smal ramme, der ikke er alt for dominerende. Vælg meget gerne en ramme med naturlook, hvor man kan se årene i træet. En klassisk egetræsramme er super smuk og er også meget moderne for tiden. Den fremhæver naturen i kunsten og er ikke alt for dominerende.

 

En ramme er broen mellem kunsten og indretningen, så hvis du fx slet ikke har egetræ i indretningen, kan det fx være en ide, at vælge fx en hvid eller en sort ramme. Hvis du fx har mørk træ i din indretning, kan flere af mine malerier også passe smukt til det.

 

Jeg indrammer ikke, men jeg rådgiver gerne om valg af ramme, og der ligger en dygtig glarmester i gaden, som kan klare indramningen for dig.

Se alle mine malerier til salg her

Maleri til salg uden ramme

Maleri "Heart 110x110 cm. - uden ramme.

Maleri til salg med ramme

Maleri "Heart" 110x110 cm. - med egetræsramme.