Kunstmesse UnFair i Milano

Kunstmesse UnFair i Milano

3-5 marts 2023 er der kunstmesse i Milano. Jeg Deltager med min kunst på kunstmessen UnFair i Superstudio Maxi i Milano med det italienske galleri EOTW Gallery.

På kunstmessen vil der blive vist enkelte af malerier men også mine helt nye arkitektoniske fliseværker, der er skabt ud af bæredygtige keramiske fliser fra det italienske firma Ariostea. 

Jeg elsker at male, men jeg har længe haft et ønske om at udvide mit kreative felt med noget mere skulpturelt. Dette udtryk er visuelt noget helt andet end mine malerier, men filosofien bag er den samme. Jeg er inspireret af naturens grundmønstre, oom hvordan naturen hænger sammen og vi mennesker er en lille del af et stort kompleks mønster, hvor alting hænger uløseligt sammen. 

Du kan læse mere om mine nye ArtTiles her. 

Jeg har haft en lang pause, hvor jeg ikke har deltaget på kunstmesser. Coronaen har raset og min seneste messe var Affordable ArtFair i februar 2020 i netop Milano, hvor jeg ikke anede hvad jeg gik ind til. Her var pandemien i sin begyndelse, der var meget få besøgende på kunstmessen og jeg havde Milano for mig selv, da jeg i stedet bevægede mig ud i byen som turist. Jeg håber det bliver en langt bedre oplevelse denne gang.