Jeg flytter mit atelier til Frederiksberg

Jeg flytter mit atelier til Frederiksberg

1. juli 2020 flytter jeg mit atelier til Frederiksberg. Jeg har haft atelier i 12 år på Østerbro, og nu er det blevet tid til et skift. Jeg glæder mig til at flytte rigtigt ind, efter jeg har holdet et par ugers ferie i sommerhus. 

Mit nye atelier er ikke længere et butikslokale. Tiderne ændrer sig, og en større del af mit kunstsalg er blevet online. Flere og flere køber deres maleri på nettet, eller beder mig om at komme ud og vise udvalgte værker hjemme i deres eget hjem. Det giver også super god mening, for et maleri forandrer sig med lyset og skal føles rigtigt der hvor det skal hænge. Det er også meget nemmere at vurdere om et maleris størrelse er rigtig, og om det spiller flot sammen med indretningen, når det er på den væg der er udvalgt.

Jeg har længe drømt om at få nogle kolleger og kunne male udenfor om sommeren uden trafikstøj, og jeg har fundet et super hyggeligt kreativt fællesskab på Frederiksberg, hvor jeg kan male ude i solen og høre fuglene synge. Jeg kommer til at arbejde sammen med en konstruktør, en skrædder og florist, en kogebogsforfatter og et produktionsselskab. 

Du er stadig meget velkommen til at kikke forbi i mit nye atelier. Jeg vil fortsat have faste åbningstider et par gange om ugen (dem kan du se på forsiden) og ellers kan man altid ringe eller skrive og lave en aftale om at komme forbi mit atelier og se mine malerier, og se hvordan de bliver skabt - det er helt uforpligtende. 

Min nye adresse er:

Lykkesholms Alle 11 (i baghuset).

- en stille villavej på Frederiksberg tæt ved Gammel Kongevej og Søerne. 

 

Du kan læse et interview med mig i Østerbro Avis om min flytning her.