Jeg flytter igen...

Jeg flytter igen...

I sommer flyttede jeg mit atelier til Frederiksberg. Det var et skønt sted, hvor jeg midt i byen kunne føle at jeg også var ude i naturen. Det var en skøn baggård på en villavej tæt på Gammel Kongevej, hvor jeg kunne male udenfor og høre fuglene synge.  Et kreativt fællesskab med en fleurist, en kunstruktør, en forfatter og en fotokunstner. Desværre var jeg så uheldig, at bygningen blev solgt kort efter. Det kreatve fællesskab forsvinder og der kommer nu et showroom for vandhaner i stedet. 

Det er også det skæve og det kreative, der er med til at skabe liv i byen og gøre den spændende. De der små oaser, der ikke lige ligner alt det andet. De bliver desvære med tiden sværere at finde. 

Jeg flytter nu tilbage til Østerbro. Jeg flytter 1. oktober og adressen bliver Århusgade 3. Det bliver et mere klassisk butikslokale jeg flytter ind i, og jeg har været så heldig, at jeg igen får et skønt fællesskab. Jeg kommer til at dele atelier med kunstnerne Cecilie Westh og Martin Pop. 

Bygningen er lige nu ved at blive renoveret, så der står både håndværker-containere og stillads foran vinduerne, men om få måneder, så kommer lyset til at strømme ind af vinduerne og vi får en flot facade. 

Det skal fejres, og vi kommer selvfølgelig til at holde en åbningsfest, når det hele er på plads... mere om det følger. 

Hvis du vil være sikker på at blive inviteret, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. 

 

 

Kunstner Atelier Århusgade Rikke Darling