English

ArtNews by Rikke Darling

 • Hvad betyder kunsten i en turbulent tid?

  Til alle tider har kunstnere forholdt sig til den tid de lever i. Vi fortolker og formidler det de oplever, og når der er store begivenheder på spil. Mit nyeste maleri "The Battle" handler om den tid vi har lige nu, hvor vi kæmper med en verdensomspændende pandemi. 
 • Vægmaleri i soveværelse

  I sommer malede jeg et vægmaleri i et lille soveværelse i København. Kunden havde klare ønsker til farver, da hun for længe siden havde forelsket mig i et vægmaleri, som jeg har malet i en frisørsalon i Vejle for et par år siden. Rummet var lille, og kunsten skulle være let og levende i udtrykket. 
 • Kunst på arbejdspladsen

  I de fleste virksomheder er kunsten en del af indretningen og mange arbejdspladser har i dag malerier hængende på væggene. Nogle malerier ejer virksomheden selv, og andre hænger som skiftende udstillinger, arrangeret af arbejdspladsens kunstforening. Jeg synes det er vigtigt, at kunst bliver en del af vores hverdag i både hjemmet og på arbejdspladsen.
 • Kunst i psykiatrien

  Lige nu kører Politiken en artikelserie om, hvordan det er at være indlagt på en psykiatrisk afdeling. Jeg har gennem årene malet kunst på tre Psykiatriske Centre i Danmark. Det har været et brændende ønske for mig med min kunst, at kunne gøre en lille forskel for de der er indlagt og som befinder sig i en meget svær tid i deres liv.